Thorn forbrukslån

Med Thorn forbrukslån kan du «låne til noe som betyr noe for deg», som selskapet selv så fint skriver på sine nettsider. I praksis betyr det egentlig at du kan låne penger til akkurat hva du vil – uten å måtte stille med sikkerhet for lånet. Det gjør at du kan finansiere drømmene dine gjennom Thorn forbrukslån, uten at det nødvendigvis kommer til å ruinere deg når nedbetalingen starter. Her skal vi se nærmere på betingelsene for forbrukslånet fra den velkjente finansieringsinstitusjonen Thorn.

Betingelser og vilkår for lånet

Thorn er en velkjent aktør innenfor smålån, og tilbyr flere tjenester under ulike navn der du kan låne små- til mellomstore summer. Direkte fra Thorn har man forbrukslånet PrivatLån Pluss, der du kan søke om å låne summer mellom 10 000 til 100 000 kroner. Statistisk sett er det summer i dette intervallet som er mest aktuelt for nordmenn når de skal søke forbrukslån. Den nominelle renten begynner så lavt som 9,9 prosent, men i snitt ligger den på 12,74 prosent for lånesummer på 65 000 kroner (eksempel fra Thorn).

Akkurat hvilken rente du kommer til å få, får du først vite når du har søkt om lånet ettersom renten fastsettes individuelt. Men at Thorn har en konkurransedyktig rente er det ingen tvil om, og denne renten inkluderer et etableringsgebyr på 1820 kroner samt et månedlig termingebyr. Nedbetalingstiden på lånet strekker seg fra 12 måneder til 72 måneder, slik at du får en fleksibel nedbetaling uansett størrelse på lånet.

Fordeler med forbrukslånet

Thorn er et fleksibelt forbrukslån, med gode muligheter for variert nedbetaling. Her kan du nemlig fryse avdragene slik du selv ønsker, slik at hvis du har dårlig råd én måned, så er det kun rentene du må betale. Dette koster ikke noe ekstra og er en trygghet i nedbetalingen, selv om den totale nedbetalingstiden da blir forlenget. Utover dette så er det rimelige betingelser med lånet, og søknaden får man umiddelbart svar på. Kort oppsummert er Thorn forbrukslån fullstappet av fordeler dersom du trenger et lite eller mellomstort lån på kort tid.

Søke om lån

Søknaden om Thorn forbrukslån fylles enklest ut via nettsidene til Thorn, og signeres med BankId for raskest mulig saksbehandling. For at den skal bli innvilget så stiller selskapet ulike krav til deg, som blant annet innebærer at du må være minst 20 år gammel og at du ikke er registrert med betalingsanmerkning(er) fra før av. Dessuten er det krav om at du har en eller annen form for inntekt, som naturligvis bør være stor nok til å behandle det lånebeløpet du søker om.